1 mei 2021

“ONZE” Joke en Ad kregen lintje

Wat een verrassing in huize Laurijssen: de burgemeester stond op dinsdag 27 april jongstleden op de stoep. En ook een beetje schrikken: “Wat komt die hier doen?”.
Joke en Ad stonden klaar om naar een voordracht van hun kleindochter te gaan, blij dat ze daar naar toe mochten. En dan gaat de bel!
Ad deed de deur open en riep naar zijn vrouw: “Joke er is bezoek voor jou”. De burgemeester nam het woord er verraste Joke met een lintje, die door haar Ad werd opgespeld. De deur werd al bijna weer gesloten maar de burgemeester had een dubbele verrassing, ook Ad kreeg een onderscheiding. Beiden zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Een gelukwens meer dan waard.
Joke is al 11 jaar als penningmeester verbonden aan onze Seniorenvereniging, doet de ledenadministratie, is belastinginvulhulp, draait bardiensten, zorgt altijd voor een lekker hapje bij een ledenactiviteit en is praktisch bij elke activiteit aanwezig om haar hulp te bieden.
Ad is organisator van de maandelijkse inloopochtenden voor laptop en tablet, is een grote hulp bij de voorbereidingen en tijdens vele evenementen en is fotograaf voor onze Seniorenvereniging.
Naast vrijwilligerswerk voor onze vereniging hebben Joke en Ad jarenlang werkzaamheden voor onder andere Gloria UC verricht.
Wat zijn wij blij voor hen, ze hebben het verdiend. Geniet ervan Joke en Ad.