15 september 2021

Enclave koor Baarle-Nassau

Vrijdag avond 10 september was het eindelijk zover…. We konden weer gaan zingen.
Alle maatregelen werden in acht genomen wat betreft corona en de zaal opstelling was zeer ruim.
Helaas was het aantal leden om diverse redenen wat minder geworden, echter een eerste oefenavond met 36 personen is weer een mooie start van het seizoen.
Na een toespraak en welkomstwoord van de Coördinator Jacques Braspenning kon onze nieuwe koorleidster cq dirigente Yvonne het eerste nummer aanvangen en Cor Neelen startte als ervaren als D J de muziek.
De stembandjes zaten nog een beetje vast en vele leden moesten nog weer even wennen en de juiste maat vinden. Na de koffiepauze, die deze keer was voorzien van een appelflap om de feestvreugde van de start te vergroten , waren de keeltjes duidelijk gesmeerd en werd er weer uit volle borst meegezongen en klonk hier en daar zelfs al weer een tweede stem. De gezelligheid was weer als vanouds terug en vanaf nu gaan de oefenavonden om de twee weken weer plaatsvinden op de vrijdag avond in de La Sallezaal.