19 januari 2023

Fittest op 11 februari

De gemeente Baarle-Nassau organiseert samen met onze Seniorenvereniging een fittest voor inwoners van Baarle-Nassau tussen 60 en 80 jaar. Alle betrokkenen ontvangen van de gemeente hierover een brief met nadere informatie. Maar uiteraard zijn ook onze leden uit Hertog van harte welkom, zij ontvangen via ons een uitnodiging.
De fittest is geen gezondheidstest maar een fittest, bestaande uit zeven eenvoudige oefeningen en een gesprekje met een sportcoach. Er zijn onder andere een wandeltest, een reactievermogen test en een zit-staantest.
Vanuit de Seniorenvereniging is er al een tiental vrijwilligers beschikbaar die komen helpen om de testen te begeleiden. Zij krijgen op 11 februari om 12 uur een uitgebreide kennismaking met de testen opdat de organisatie om half 2 goed kan verlopen.
Deelname aan de fittest is gratis maar je moet je hiervoor wel tevoren opgeven.
Binnenkort worden de uitnodigingen door de gemeente verstuurd.