Onze klussers willen u graag helpen!

Zit u met de handen in het haar omdat er een kleine klus in of rond uw huis verricht moet worden waar u tegenop ziet?
Geen probleem! 

Met de klussendienst willen wij er een bijdrage aan leveren dat mensen zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen.

De kleine karweitjes moeten te maken hebben met het opheffen van ongemakken en onveilige situaties in en om uw huis, en waarvoor u een commercieel bedrijf niet kunt laten komen.
In principe moet de klus binnen 2 uur geklaard zijn. De prijs is bijzonder laag, namelijk 5 euro per uur + een vergoeding voor eventuele auto- en materiaalkosten.

Wie kunnen een beroep doen op de klussendienst?

Deze is er voor leden van Seniorenvereniging Baarle-Nassau en KBO Ulicoten. Maar ook voor inwoners van Baarle-Nassau, Castelre en Ulicoten die géén lid zijn maar die door een handicap of chronische ziekte niet in staat zijn om kleine klusjes te doen. We denken daarbij ook aan gasten van Zonnebloem Baarle.

Negen handige vrijwilligers van Seniorenvereninging Baarle-Nassau en KBO Ulicoten zijn graag bereid om dat klusje voor u te klaren!

Voorbeelden van mogelijke klussen:
Het ophangen van een schilderijtje, het plaatsen van beugels op het toilet of badkamer, het vervangen van een kraan, het plaatsen van een rookalarm, een klemmende deur afschaven, een gootsteen ontstoppen, een trapleuning vastzetten, bijvullen en ontluchten van de cv-installatie, repareren van de deurbel, sloten repareren / vervangen, bouwpakket van een meubelstuk in elkaar zetten, een gordijnrail ophangen, een tochtstrip aanbrengen, vastzetten van klinken, enzovoort.

Het zijn maar kleine ingrepen, maar als u het zelf niet kunt of niemand in de buurt heeft om u te helpen is het fijn als er iemand is die het voor u kan doen.
De eerste mensen die door de klussers zijn geholpen, toonden zich erg tevreden over de geboden hulp!

Hoe bereikt u de klussendienst ?
U kunt telefonisch contact opnemen met bestuurslid Henk Gulickx van Seniorenvereniging Baarle-Nassau.
Zijn telefoonnummer is 013 507 8335. 
Mailen kan ook: klussendienst@seniorenbn.nl

Leg uw probleem uit en hij zorgt ervoor dat een van de klussers met u een afspraak maakt om de klus te klaren.

Beste mensen, aarzel niet en bel of mail gerust. De klussers staan voor u klaar!