Wandelen

Je weet het ongetwijfeld: bewegen is belangrijk, zeker als je ouder wordt. Het houdt je langer fit en zelfredzaam. Botten en spieren worden sterker, de coördinatie verbetert en het bewegen heeft een gunstige invloed op diverse aandoeningen.
Maar het is vooral ook leuk en gezellig, zeker als je het in groepsverband doet.
Het is een leuke manier om in contact te komen met anderen.

Op dit moment is er een groep die over voldoende basisconditie beschikt en enthousiast aan het wandelen gaat door de bossen en het buitengebied van Baarle. Die wandeling vindt elke donderdagmiddag plaats. Er wordt altijd gestart om 13.45 uur bij het parkeerterrein nabij de ingangspoort van de atletiekaccommodatie (Ruiterpad 17).
De even weken is de wandeling om 15.00 uur weer ten einde. De oneven weken rijden we met auto’s naar een plek in het buitengebied van Baarle en wandelen vanaf daar wat langer. We zijn dan tussen 15.30 en 16.00 uur weer terug bij de ingangspoort van de atletiekaccommodatie.

De deelnameprijs is nihil.
Ben je geïnteresseerd? Dan hoef je je niet vooraf aan te melden. We zien elkaar op donderdagmiddag. Ben je verhinderd? Geen probleem. Je hoeft je niet vooraf af te melden.

Voor informatie kan contact worden opgenomen met de coördinator:

André Moors: 06 521 80 388

E-mail: wandelen@seniorenverenigingbaarlenassau.nl